Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
Ash-e Shole Ghalamkar
Results 1 to 12 of 12

Thread: Ash-e Shole Ghalamkar

  1. #1
    Senior Member donsaeid's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    tahe motorkhoneye jahanam
    Posts
    27,274

    Ash-e Shole Ghalamkar

    مواد لازم:

    گوشت بدون استخوان نيم کيلو

    سبزي شامل جعفري، گشنيز، اسفناج، تره و کمي شويد

    نخود و لوبيا چييت از هر کدام يک فنجان

    برنج يک فنجان

    پياز متوسط 4عدد

    روغن نصف فنجان

    نعناع داغ به قدر لازم

    نمک و فلفل به اندازه دلخواه




    طرز تهيه :



    حبوبات را يک روز قبل شسته و خيس کنيد . سپس آنها را بپزيد. پياز را خلال کرده و آن را کمي سرخ کنيد. گوشت را قطعه قطعه کرده با پياز کمي تفت دهيد و با 3 ليوان آب داغ بگذاريد تا کاملاً پخته شود.

    بعد از پخته شدن گوشت آن را با گوشتکوب خوب بکوبيد تا له شود و مجدداً آن را به آش که حبوبات ، نمک و فلفل، برنج و سبزي خرد شده را هم به آن اضافه کرده ايد، بيفزاييد و مرتب بهم بزنيد تا آش ته نگيرد و جا بيفتد . پس از آماده شدن آش، آن را در ظرف بزرگي کشيده و روي آن را با نعناع داغ و پياز داغ تزئين کنيد.



    نکات تغذيه اي :

    آش شله قلمکار علاوه بر حبوبات حاوي گوشت نيز است ، به همين دليل از لحاظ پروتئيني ، غذاي مناسبي است و براي کودکان در حال رشد و افراد کم خون و ضعيف غذاي خوبي مي باشد . اين مقدار آش در مجموع داراي 2600 کالري انرژي است .
    نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران


    در زندگی زخم*هايی هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا می*خورد و می*تراشد.
    صادق هدايت؛ بوف کور

  2. #2
    saeed in dige chie? man faghat Ash reshte baladam

  3. #3
    Senior Member donsaeid's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    tahe motorkhoneye jahanam
    Posts
    27,274
    chera dorogh migi

    to nimrotam misozoni

    khoshmazeye be maman joonet bego barat dorost kone hal mikoni
    نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران


    در زندگی زخم*هايی هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا می*خورد و می*تراشد.
    صادق هدايت؛ بوف کور

  4. #4
    loool, i bet ma mom duznt knw how 2 make it either

    na manzooram az inke baladam yani in bood ke midonam chiiie....

  5. #5
    Senior Member donsaeid's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    tahe motorkhoneye jahanam
    Posts
    27,274
    LoooL

    bas hamon nimro ham ba zor mipazi na? loool
    نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران


    در زندگی زخم*هايی هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا می*خورد و می*تراشد.
    صادق هدايت؛ بوف کور

  6. #6
    naaaa nimrooo baladam loool
    hey im pretty ok in cooking!!!
    bt no i cnt cook FESENJOOT, and ASH RESHTE, and um, um, GHORME SABZI...

  7. #7
    Senior Member donsaeid's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    tahe motorkhoneye jahanam
    Posts
    27,274
    ama baghiero baladi?

    let me count...
    1. nimroo
    2. omlett
    3. cheese sandwich...

    is there more? lOl LoL

    jk with you
    نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران


    در زندگی زخم*هايی هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا می*خورد و می*تراشد.
    صادق هدايت؛ بوف کور

  8. #8
    lol, nah srsly...thats about it
    spaghetty as well

  9. #9
    Senior Member donsaeid's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    tahe motorkhoneye jahanam
    Posts
    27,274
    hahahaha
    نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران


    در زندگی زخم*هايی هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا می*خورد و می*تراشد.
    صادق هدايت؛ بوف کور

  10. #10
    Member dela's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    vancouver
    Age
    26
    Posts
    114

    Cool Aash-e Sholeh Ghalamkar

    Aash-e Sholeh Ghalamkar

    Ingredients: (4 servings)

    Vegetables: parsley, dill, coriander, spinach, spring-onion ends, 500 grams

    Long-grain or basmati rice, 100 grams

    Peas, 100 grams

    Beans, 100 grams

    Lentils, 100 grams

    Beef or lamb, 500 grams

    Onions, 3 large

    Turmeric, 1/2 teaspoon

    Cooking oil

    Salt

    Black pepper

    Directions:
    Soak peas, beans and lentils in water for 4-5 hours. Peel and chop onions and fry in oil until slightly golden. Cut meat into small pieces and fry with onions until it changes colour.

    Add peas, beans, lentils, turmeric, salt, pepper and hot water, and cook over low heat for about one hour. Wash rice and add to the aash. Cook for another 20-30 minutes.

    Wash vegetables and chop finely. Add to aash and cook for another 10-15 minutes, stirring frequently. Add more hot water during cooking if necessary

  11. #11
    Senior Member donsaeid's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    tahe motorkhoneye jahanam
    Posts
    27,274
    bah bah che khosh mazze
    نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران


    در زندگی زخم*هايی هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا می*خورد و می*تراشد.
    صادق هدايت؛ بوف کور

  12. #12
    Senior Member kami joon's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    California, USA
    Age
    21
    Posts
    4,867
    in che esme sakhti dareh.

    solkeh yani chi?

    galam kar chieh? loooooooooool
    URL=http://imageshack.us][IMG]http://img96.imageshack.us/img96/7044/mytapesh3vg.gif[/IMG
    Tapesh.Com and Kami joon BRINGS You the BEST

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •